Hei!

Jeg heter Charlotte Imøy og er grafisk designer. Jeg har en lidenskap for visuell kommunikasjon og brukervennlighet. Som designer jobber jeg analytisk og detaljert.

Jeg er utdannet som grafisk designer ved Fagskolen Kristiania i Oslo. Nå bor jeg i Bodø og ønsker å finne en fast stilling innen grafisk design. Jeg er også veldig åpen for internship. Akkurat nå vil jeg si at jeg er en generalist etter mange ulike prosjekter ved fagskolen. Målet mitt er å kunne kalle meg en spesialist om noen år. Jeg er spesielt interessert i konseptutvikling, visuelle identiteter, UX og UI. Når det er sagt vil jeg ikke sette en grense for hva jeg ønsker å jobbe med. Det er så mye som er interessant. I oktober 2023 startet jeg et ettårig nettstudie i user interface design ved Noroff Fagskole.

Jeg har vært en kreativ sjel så lenge jeg kan huske. Startet med dansing i 3-årsalderen og har alltid likt å lage ulike kreative prosjekter for meg selv hjemme. Jeg er en person som liker å være aktiv. Jeg tenker at hvis man vil så får man det til, i de
fleste situasjoner. Jeg er veldig motivert og lærevillig.

Ferdigheter

Visuell Identitet
Konseptutvikling
Logo
Ikon
Poster
Interaksjonsdesign
Webdesign
Design Thinking
Emballasje